+385 (0)1 6539 582

+385 (0)1 6539 583

+385 (0)1 6539 581

8:00-16:00

O nama

O nama

Dobrodošli na stranicu tvrtke TOMTAM GRAĐENJE.

Tvrtka je osnovana 1994. godine u Zagrebu, te djeluje preko 20 godina u domeni graditeljstva na dvije adrese: Ivana Rogića 28 i Kaptol 23.
Primarna djelatnost tvrtke je arhitektonsko projektiranje i izrada projektno tehničke dokumentacije za ishođenje potrebnih dozvola te izgradnju objekata.
U proteklih dvadesetak godina realizirali smo niz projekata koji uključuju izgradnju i uređenje javnih prostora, obiteljskih i stambenih građevina te poslovnih i javnih objekata.
U radu se prate suvremeni trendovi u promišljanju arhitekture, korištenju novih tehnologija gradnje, s naglaskom na ostvarivanje energetski učinkovitih zgrada.
Vjerujemo da svaki projekt koji nam je povjeren, zaslužuje individualan pristup i puni kreativni angažman s kojim su u konačnici zadovoljne sve strane.

Misija
Naša Misija je održavanje i razvijanje kvalitetnih poslovnih odnosa osiguravajući visoku kvalitetu usluge kroz primjenu stečenog znanja i kontinuiranog usavršavanja te usmjerenja prema razvoju inovativnosti.

Vizija
Naša Vizija je postati vodeća projektantsko-izvođačka kuća u pružanju cjelovite usluge jačanjem pozicije na regionalnom i stranom tržištu temeljem dugogodišnje tradicije, znanja i pouzdanosti.

Pogledaj naše Usluge

Naše Reference

Back to Top